Barnhabiliteringen here we come...

Äntligen lite goda nyheter... LYCKA!!! 😄

TĂ€nk att man kan bli sĂ„ lycklig av att fĂ„ reda pĂ„ att Barnhabiliteringen antagit vĂ„r remiss och vi ska fĂ„ komma dit! Haaa 🙌 Pratade med Frejas nuvarande sjukgymnast idag och de hĂ„ller pĂ„ att försöka hitta en tid och plats som bĂ„da kan pĂ„ sĂ„ blir det vĂ€l som ett "överlĂ€mningsmöte"!

Jag fick mĂ€ta Freja ocksĂ„ sĂ„ har specialmatstol och specialgĂ„stol bestĂ€llts! Wow... kan inte ens börja beskriva kĂ€nslan! GĂ„stolen Ă€r Frejas lilla frihet och den har egentligen varit för liten lĂ€nge nu - nĂ€r hon stĂ„r upp kan hon liksom böja sig helt över "brickan"! Nu ska hon fĂ„ en ny att springa och gĂ„ runt i... och dansa med sina systrar i! Lycka för det ocksĂ„!!! 😊❤️

FrÄgade om vagn ocksÄ - inte specialvagn utan om det finns nÄgon vagn i handeln som de rekommenderar! Vi har ju en BabyJogger City Mini och den Àr ju sÄ smidig men den Àr inte rÀtt för Frejas behov! Vi behöver en gammaldags med rak rygg och uppfÀllbart fotstöd! Hon var inte riktigt sÀker bara att Emmaljunga har ju mÄnga sÄdana vagnar - men sen har jag hittat en Crescent Compact som ocksÄ Àr sÄn, bra vadderad för stöd och sen Àr den godkÀnd för upp till 25 kilo sÄ dÄ kan vi ju ha den lÀnge!

Vi fĂ„r frĂ„ga pĂ„ hab nĂ€r vi trĂ€ffar dem! Men iaf mest positiva nyheter! 👍

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Glögg utan tillsatt socker

Trasigt insulin!?