Tradera

Senaste tiden har jag sålt en del på Tradera för jag vill ha en ny byrå i vardagsrummet men jag och David har en deal att ska vi köpa något just nu så får man sälja för att få ihop till det - vi har ju precis betalat skatten på förra huset så vi måste få upp bufferten lite igen! ;)

Dock har jag börjat tänka om lite för igår natt kom båda tjejerna och sov i vår säng och inatt kom Stella och sen ville Freja också komma och mysa (händer inte så ofta så man får passa på) - det blir i alla fall TRÅNGT i vår 160-säng! Planen när vi flyttade var ju att skaffa en 210-säng till oss själva men det var en stor utgift och istället köpte vi andra möbler till mindre kostnader - huset är ju mer än dubbelt så stort som vårt gamla så det är en del att möblera... fortfarande!!!

Ja så nu funderar jag alltså på att spara pengarna till en säng och sälja en massa mer så kan vi kanske få ihop till en säng till slut! Hahaha... Vi har en del vi kan sälja på Blocket också så vi får göra en rejd och gå igenom allt! Vilket jobb! :P

I övrigt så kommer nog bloggen skifta lite inriktning snart igen men mer om det när det väl händer!

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor