Det börjar ta sig...

Nu har vi bott i nya huset i en vecka och det börjar ta sig!

David var sjuk i slutet av förra veckan men fick ändå dra sig upp i fredags för att skriva på papperna på vårt gamla hus! Jag trodde att det skulle kännas mer vemodigt än det gjorde så det var skönt att man inte blev helt blödig! Jag fick en mycket mindre nyckelknippa iaf trots att vi faktiskt inte hade så många nycklar till gamla huset heller!

I helgen har vi försökt packa upp så mycket vi orkat och som barnen tillåtit oss! Tvättstugan är i full gång men vi funderar på att skaffa en avfuktare och sätta in där bara så att tvätten ska torka lite snabbare! Vi låg ju efter med tvätten redan innan flytten och vi har fortfarande inte kommit ifatt!

Vi har fått upp lite tavlor och speglar i hallen och vardagsrummet på bottenplan börjar sakta men säkert tömmas på lådor och IKEA-kassar! Vardagsrummet i källaren är i full gång med lekhörna och TV-hörna - där står några lådor kvar längst in men de kan nog tömmas relativt fort!

Vi har till och med påbörjat en koja under trappan till barnen! Vi lade dit vår extramadrass som är 160*200cm och några kuddar i olika storlekar! Nästa steg blir att sätta upp en lina och tyg så att de kan stänga in sig i kojan och sen tänkte vi sätta en SMILA-lampa, från IKEA, i "taket" så att de kan få lite ljus i kojan! Blir nog bra när det blir klart!

Måste ju säga det att det är sjukt mycket jobbigare att flytta samtidigt som man har små barn som kräver sitt - både när man ska packa ner och packa upp! ;)

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor