Ont om tid

Mamma sa att man ska vara glad om man hinner göra en sak om dagen när man är hemma med bebis!

Lite så är det just nu! Lillan äter inte så ofta men när hon äter så är det en långmiddag! Först kan hon amma i mer än en timme men är ändå inte nöjd så då fyller man på med 50-75 ml ersättning! Även om hon först verkar nöjd så är det ändå inte säkert hon är färdig! Hon kan hålla på i 3-5 timmar med att småäta och då får man ingenting gjort alls!

Idag började hon vid 8.30 när vi kom hem efter att ha lämnat tjejerna på dagis. Hon ammade "helt" som det kallas, pausade en liten stund, åt nästan 75ml ersättning, pausade en lite längre stund men kom inte till ro, ammade helt igen, hade en längre paus igen utan att komma till ro och avslutade med nästan 75ml ersättning igen och somnade vid 11.30! Äntligen kunde jag ta en dusch! ;)

Ska försöka hinna kasta i mig lite lunch och sen är det dags att hämta tjejerna! Har funderat på om vi ska försöka gå in till stan och testa tvillingvagnen med liggdelen och ståbrädan och se om det går! Vi kanske får ta med babyskyddet så kan vi möta upp David när han jobbat klart! Får fundera lite till! :D

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor