"Jag vill flytta till huset"

På barnen låter det som om de ser fram emot flytten!

De förstår ju inte att det innebär att lämna förskolan och alla vänner och personal där som de trivs så bra med! När deras rum är klara så får vi göra en särskild flytt bara med deras saker så de ser att de kommer fram ordentligt och så kan de ju få panka upp dem själva!

Vi packar nu för fullt! Vi har packat ner halva porslinet och nästan alla glas! I princip alla köksmaskiner är nerpackade och så ska vi packa en "badrumslåda" med handdukar, toapapper, tvål osv.

Planen är också att ta dit madrasser så om vi vill stanna över natten en helg innan flytten så kan vi göra det! Beror väl på hur långt vi kommer i huset!

Prio ett är att göra klart tvillingarnas respektive rum! Efter det är det furuhallen som MÅSTE bli vit - panelen får sitta kvar men det där gul-orangea måste täckas över! Sen är det nog vardagsrummet som gäller och sist blir det vårt och Frejas rum! Tapeter, färg och inredning är bestämt för samtliga rum men vi får väl göra ett rum i taget! Hallen kommer ju bli jobbig med all panel som ska tvättas, grundmålas och täckmålas!

Så småningom kommer vi måla panelen i taket i källaren och fixa trappan ner! Vi hittade ett jättefint sätt att fixa trappan i tidningen "Gör det själv" - blev riktigt snyggt så vi hoppas det blir lika snyggt hos oss! ;)

Jaja... fortsättning följer...

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Trasigt insulin!?

Glögg utan tillsatt socker