Räddad ur björnbärssnåret

Efter att jag mått dåligt hela förmiddagen bestämde vi oss att ta en promenad efter lunch!

Vi gick inte så långt utan skulle bara bort till det enorma björnbärssnåret som finns precis där man kör in i samhället! Snåret finns på båda sidor om och nere i en uttorkad vattenfåra som på sina ställen är väldigt djup och sluttar brant neråt! På de flesta ställen kan man inte se var botten är!

Vi hade egentligen planerat att gå dit på förmiddagen men nu hann det ju bli eftermiddag och det var nog tur att vi gick dit när vi gjorde!

Det var vi, barnen och farmor på ena sidan och ett medelålders par som plockade på andra sidan! Jag dröjde kvar lite medan de andra fortsatte framåt! Helt plötsligt tappar mannen på andra sidan fåran fotfästet och sjunker ner i snåret nere i fåran!

Jag erbjöd direkt att hämta David men de ville försöka själva! Detta resulterade i att kvinnan gled och rev upp sina ben samtidigt som mannen, som låg uppe på buskarna en bra bit från botten, sjönk längre ner i fåran och i taggarna!

Jag halvsprang ifatt David som fick snabba sig runt snåret och dra upp mannen! Herregud så riven han var ÖVERALLT! Det var ju tur vi var där för han satt verkligen fast och frun fick inte upp honom alls! Kommer göra ont att duscha!!!

Undrar om han varit med om det förr för de fortsatte plocka trots allt! ;)

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Glögg utan tillsatt socker

Trasigt insulin!?