Well Done

Ännu en övervarm dag utan minsta vinddrag!

Det är tur jag skaffade pelarfläkten annars hadevi kolat av! Mitt i värmen ska vi sätta in nytt badkar och kommod i badrummet - men det går ju långsamt i värmen! David har gjort massor och jag gör små duttar här och där... väldigt små duttar!

Vi har försökt bleka fläckar som blivit på kaklet av det gamla inbyggda badkaret och sen måste vi sätta ny silikon på vissa ställen! Det var ju en mäklare och hennes sambo som sålde huset, och som har renoverat det, men det är mycket fusk!

Det inbyggda badkaret var ju felaktigt - men vi fick inget på försäkringen och orkar inte en rättslig process mot förra ägarna - och nu visade det sig att de använt sättlim för att sätta fast gamla handfatet med kommod! Suck... Efter MYCKET slit fick David till slut bort det!

Det blev mycket bad och vattenspridare idag och i värmen sov Klara ingenting och Stella bara en kort stund! Till kvällsmat blev det kroketter med sås efter att flintasteken satt ordentlig fyr på grillen som blev helt övertänd - vi måste skrämt alla närmaste grannar! Men vi har gasolgrill så det var lite oroligt en bra stund tills David stängt av gasen och elden lagt sig! Steken var iaf well done...

Dock blev det vår vanliga tur... När vi skulle sälja lägenheten pajade diskmaskinen, när vi skulle sälja stugan pajade kyl-&-frys och nu när vi letar större hus så sprängde värmen från grillen ena skjutdörren i uterummet! Life's a bitch... Jag blir sååå trött!!!

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor