Vad är Top Gear utan Clarkson?

Asså nu tror jag faktiskt att BBC biter sig själva i rumpan!

Jag förstår att det handlar om den övriga personalens säkerhet, iaf han som fick smällen, men hade man inte kunnat ge Jeremy Clarkson någon reprimand eller nåt istället?


Det finns ju ingen version av Top Gear som slår originalet - det är bara den brittiska versionen som gäller! Den amerikanska var ju bara dålig och den svenska helt värdelös! Ingen har kunnat göra en egen version av Top Gear som faktiskt är riktigt bra!

Men Top Gear innebär också att det måste vara Hammond, May OCH Clarkson! Det är ju dynamiken dem emellan som gör att det är så fantastiskt och faktiskt så har ju Clarkson lite av ledarrollen i trion! Vad är då Top Gear utan Clarkson?

När Hammond var med i en olycka under inspelningen 2007 så var det först osäkert om han skulle kunna komma tillbaka och då meddelande May och Clarkson att Top Gear inte kommer att fortsätta ifall inte Hammond är med eftersom det är baserat på denna trio! Som tur var återhämtade sig Hammond snabbt från sin koma och sina skallskador och ville fortsätta - men det såg illa ut ett bra tag!


Vi följer ju Australiens Masterchef på TLC som går klockan 20.00 sön-tors varje vecka (finalveckan nu!!) och ifall vi har tid så brukar vi se gamla avsnitt av Top Gear på 9:an som går 18.50-20.00 eller nåt sånt! Även de gamla avsnitten är ju fantastiska!

Jaja... nu när de sparkar Clarkson så får man kanske nöja sig med att titta på repriser! Lite missnöjd!

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor