Feberuari smittar av sig

Ja David hade ju VAB hela förra veckan med barnen - först Stella och sen Klara!

I fredags avslutade vi även VAB-veckan med en tripp till barnakuten för misstänkt urinvägsinfektion! Som tur är så var det falskt alarm men nu har iaf en av töserna testat att kissa på pottan! Hahaha...

I lördags vaknade vi föräldrar med halsont, huvudvärk och snoriga näsor - kul cykelhjul! Nu har barnens baciller smittat av sig... det var väl bara en tidsfråga! Det har fortfarande inte brutit ut helt men det kommer säkert i denna veckan! Suck...

I lördags var dessutom barnen gnälliga hela dagen, verkligen hela dagen! Det gnälldes över precis allt - vattnet kom inte tillräckligt fort, mackan behövde mer smör, min syster har leksaken jag tänkte ta osv osv. Det var katastrof på hög nivå och det blir ju inte bättre av att man själv mår dåligt!

I söndags var det helt tvärtom! Barnen vaknade rätt sent och var utvilade och gnällde knappt alls på hela dagen - så skönt! Vi mådde ju fortfarande kasst men det gick ju så mycket lättare på dagen när barnen iaf var på bra humör!

Just nu går jag med 37,5°C och väntar på ifall det ska bli feber av det eller ifall det ger sig! Man kan ju inte stanna hemma från arbetet för att man "kanske blir sjuk"! Haha... Fortsättning följer!

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Klä om en lampskärm