MFF-Juventus - en korrupt match!

Här kommer ett väldigt argt inlägg - ska försöka låta bli att svära!!!

Jag trodde faktiskt att när det var så tydligt i hemmamatchen mot Athlético Madrid att domarna hela tiden dömde till fördel för storlaget så skulle vi inte åka på en sån match till! Men Uefa visar tydligt att de små lagen inte är välkomna längre än till gruppspelet - det är BARA storlagen som räknas!

Uefa visar sig vara så fruktansvärt korrupta att det är äcklande! Huvuddomaren dömde gång på gång frispark till Juventus för att deras kända storspelare bara lade sig ner i gräset, linjemannen stod inte ens i linje med nedersta Juventusspelare så där kunde till exempel Pogba stå 2 meter offside utan att det blev avblåst! Måldomarna stod på samma sida om målet som linjemannen - är det ens lönt då för måldomaren ska ju kunna se det som linjemannen missar och då måste han väl ändå stå på andra sidan om målet!?

Vi borde haft en straff och de borde inte under några omständigheter ha fått sitt andra mål! Halsti blev nerdragen i målområdet utan att ens ha bollen av en försvarare som absolut inte tittade på bollen! Johansson blev övertydligt nermejad av en spelare som inte under några omständigheter tittade på bollen utan var endast ute efter att trycka ner honom! Sista situationen resulterade i 4 gula kort och ett rött för oss!!!??? What???

Det är helt sjukt att detta som ska vara "det finaste en fotbollsspelare kan få spela i", detta som ska vara "fotbollens finrum" är så satans korrupt! Det är helt sjukt, det var så jäkla övertydligt och alla såg det!!! Kommer något att förändras? Nej, det tvivlar jag på för Uefa är så korrupta att de inte längre kan skilja rätt från fel och prioritera ett rättvist spel - ett spel som vi alla älskar!

#UefaMafia

Comments

  1. Funderar på om "satans" ändå inte är ett svärord...;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha... Ja det är möjligt... men jag lovade bara att FÖRSÖKA att inte svära! Tyvärr så svor jag ju en del på jobbet men känner att jag lugnat mig nu! Dodgeball i fredags hjälpte! ;)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor