En julklapp inhandlad!

I söndags morse passade vi på att åka till Toys'r'us som hade 25 % rabatt på allt!

Vi kom precis vid 10, när butiken öppnade, och då var redan halva parkeringen full - när vi var klara och kom ut så var hela parkeringen helt full och ändå strömmade det bara fler och fler bilar in!

Vi hade ju bestämt att tjejerna skulle få varsin docka och då tänkte vi passa på medan det var så bra rabatt! Tyvärr hittade vi ingen direkt som jag hade tänkt mig men till slut så hittade vi en fin docka med "snällt" ansikte, hårt huvud och hårda armar men mjuk kropp och mjuka ben, håret är av tjockt garn och kläderna är fastsydda men vi tänkte att de kan säkert ta på andra kläder ovanpå ändå!

Det fanns fem eller sex olika så de fick välja själva och det såg faktiskt ut som om de funderade lite innan de tog varsin docka - speciellt Stella för hon velade lite fram och tillbaka innan hon till slut tog en och kramade den! Stella valde den med gult hår!


Igår hämtade jag även ut påslakanen som jag beställde från Let's Deal - sååå sköna! Stormhage heter de och är från Kosta Linnewäfveri! Verkligen skön kvalitet och snyggt tryck! Nöjd! ;)

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor