Ekonomiska lösningar räddar relationen...

... från onödiga smågnabb iaf!

Trodde aldrig att jag skulle ha något gemensamt med Isabella Löwengrip men detta har vi faktiskt gemensamt! Hahaha...


Vi hade också ofta diskussioner om vem som handlat mat oftast och så vidare. Vi kan fortfarande ha såna diskussioner ibland, när vi äter ute med barnen men nu har vi gemensam ekonomi så det handlar nog mer om att orka vara den som ställer sig i kassan! Hahaha...

Men vi löste också våra ICA-diskussioner med ICA-kort! Bästa lösningen någonsin! När vi gjorde räkningarna så satte vi in lika stor summa på ICA-kortet och så var maten betald för hela månaden och så slapp man tänka på det!

Senare tog vi det ännu längre och bestämde en lagom summa för "fickpengar" varje månad och resten sparades! Inte konstigt att vi lyckades spara runt 50 000 kronor tillsammans (eller om det var mer!?) på ett halvår så att vi kunde åka med laget till Australien i en månad!

Tidigare gick mycket av de pengarna till stugan men nu går de såklart till huset även om försöker spara lite till ett bröllop! Vi hade tänkt resa med barnen men ändrade uppfattning i somras när vi var i Falkenberg! Vi väntar nog tills barnen är större och förstår att vi ska ut och resa och då kanske det finns en större summa sparad istället! ;)

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor