Sååå jäääääkla gooooooott!!!

Jaaaaaaaa... eller... är det verkligen sant.... ja det är det!!! MFF ÄR I CHAMPIONS LEAGUE!

Vilken kväll! Först stort tack till Davids mamma som kom och passade barnen så vi kunde gå på ÅRETS MATCH!!! Mitt bs började krångla redan i bilen när vi var på väg till matchen men jag hade laddat med druvsocker och sen tog jag en korv när vi kom in på stadion!

Det var ett dån i stadion utan dess like! Det var fantastiskt, nervöst, underbart, magiskt, himmelskt... Vi stod-satt-stod-satt-stod ungefär första kvarten av matchen men sen stod vi upp resten av matchen! Jag har ont i fötterna, händerna, öronen och halsen och skulle ha det alla dagar i veckan ifall man får ha en kväll som igår varje kväll!!!

Vi sjöng, vi klappade, vi hoppade, vi skrek av total lycka, vi kramades med främlingar och hela publiken var med och gjorde sitt! Snacka om positiv gruppupplevelse för att ta begrepp ur emotionssociologin!

Det blev dock lite dålig stämning när fegisarna radade upp sig längst ner på Norra läktaren, iklädda svarta luvtröjor och maskerade ansikten, för att tända sina bengaler i början av andra halvlek! De blev utbuade och det var till och med så att både Rosenberg och Olsen sprang dit för att få dem att släcka bengalerna... men såna idioter är ju inte där för fotbollen så det hjälpte ju inte! De är inga riktiga fans!

Men det var en magisk afton - Halsti rensade, Eriksson lobbade, Rosenberg nätade, Olsen höll tätt och unga Konate spelade sin bästa match någonsin! Det var verkligen en kollektiv insats! Alla offrade sig för att hålla tätt bakåt! Hela laget ska hyllas!!!

Jens Fjällström har som kommentator länge sagt att Malmö har hittat något nytt - ett mer europeiskt sätt att spela fotboll med sina unga killar! ÄNTLIGEN gav det utdelning! Jag hoppas att detta inte blev en urladdning för spelarna utan att de bara känner sig helt bäst nu och kan vinna resterande Allsvenska matcher lätt!

- Jag har lide ont i halsen...
- Gå till vårdcentralen!

Comments

  1. Här är en underbar krönikör för er som vill gotta er i mer MFF!

    http://www.expressen.se/kvp/sport/kronikorer/mattias-larsson/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor