Feber och Cola-abstinens

Vilken vecka första veckan efter semestern har varit!
 
I söndags vaknade barnen på natten efter att inte ha gjort det på nästan hela semestern - undrar om de kände på sig att något skulle hända på måndagen!? Barnen var inte så kinkiga som jag befarat i måndags utan det kom på tisdagen istället!
 
I onsdags natt vaknade Klara och kunde sedan inte somna om utan var nog vaken i 2-3 timmar innan det till slut blev lugnt igen! Istället vaknade hon på torsdagen med feber - typiskt! Så jag stannade hemma med Klara medan Stella fick vara på förskolan och leka med de andra barnen! Febern hade lagt sig efter att hon sovit middag!
 
Sen har det ju blivit en hel del Cola Zero under semestern! Det är inte alls bra och så bestämde vi oss för att vi skulle lägga av när semestern var slut och sedan bara dricka lite på helgen! Det är sjukt vilken abstinens man får - antar att det liknar en kaffe-drickares! Trött, huvudvärk, kort stubin med mera!
 
Igår drack vi varsin 33cl burk och sen satt man och suktade efter mer men vi lyckades låta bli! Vi får se hur det går men om vi hade kunnat hålla det till varsin burk fre-sön så hade det varit stor skillnad!
 
Hoppas att barnen får vara friska hela nästa vecka och att vi slipper "VAB varannan vecka", som vi haft sedan barnen började dagis, för det är rätt jobbigt både för barnen och för oss! Tyvärr verkar båda vara rätt snoriga nu och dreglar en del så det kan ju vara tänderna! Klara fick ju inte gå på dagis i fredags heller eftersom man måste vara feberfri i 24h så då var båda töserna hemma med mig! Mysigt!

Comments

Popular posts from this blog

Hejdå 2018 & välkommen 2019!

Lucky us!

Ärtsoppa & diabetes