Drömmen lever för MFF

Usch... jag kan knappt titta på såna matcher som matchen mot Salzburg igår!

När vi satt på hemmamatchen mot Sparta Prag så fick jag spela Candy Crush emellanåt för det tar så väldigt på nerverna! Igår var det samma sak! Salzburg var ju nära att göra en massa fler mål och Malmö hade väl ett par riktigt fina målchanser, men det var ju helt klart vi som blev tillbakapressade!

Men till slut så gick ju bollen in i mål och resultatet blev 2-1 till Salzburg, men det är ju bättre än 4-2 till Sparta Prag! Det kommer att bli tufft på onsdag! Vi vet ju inte om Salzburg hade en dålig dag eller ifall de hade en bra dag men målen kom bara inte!?

Högst sannolikt kommer Salzburg att pressa på likadant på onsdag och MFF måste få en lika bra dag som de hade hemma mot Prag annars blir nog uppgiften för svår! Men hoppet lever... drömmen om Champions League lever definitivt!

Igår var det 12 000 biljetter sålda till matchen men efter slutsignalen var det slutsålt! Helt galet! Men de har fortfarande inte släppt klubbstolarna så det kommer väl nu! Så än finns chansen ifall man vill vara med och se matchen på plats... ifall man vill vara med och lyfta laget mot Champions League!

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Trasigt insulin!?

Glögg utan tillsatt socker