Stor familjeträff!

I helgen har vi haft härlig familjeträff!
 
Syrran kom på besök med nästan hela sin familj - äldsta sonen stannade hemma! Han är ju 21 år nu så han kan ju välja själv! ;)
 
I lördags var vi på stranden i Ystad! Där brukar ju vanligtvis vara iskallt i vattnet men det var 23 grader och riktigt behagligt även om våra små badkrukor inte alls tyckte att det var så fantastiskt! På kvällen grillade vi och sen fick vi åka hem rätt så tidigt eftersom barnen inte kunde komma till ro!
 
Idag har vi varit på Skånes Djurpark! Vi var ju 15 pers och av dem var det 9 barn så det var inte helt lätt att hålla reda på alla hela tiden! Men alla fick ju mat och alla fick ju glass så det gick ju bra! Hahaha...
 
Vi hann med sälmatningen, björnmatningen och fågelshowen och sen hann vi även med älgmatningen/klappningen! Det blev faktiskt väldigt lyckat och det var inte överdrivet mycket folk eftersom det var så varmt men som tur var så fläktade det ju! Båda syrrans döttrar fick komma upp och vara med att ta emot tornfalken när hon flög mellan skötarna - det berodde ju inte på att det var brorsans kompis som var en av skötarna men det var ju kul ändå att båda blev valda!
 
Klara har numera kommit över sin rädsla för att gunga! Förra året älskade hon att gunga och skrattade högt när åkte där i gungan! I år har hon stretat emot och blivit ledsen så fort man ens lyft henne mot gungan! För ett par månader sedan tog vi fram gungdjuren de fick i julklapp och så har hon så smått börjat gunga på dem, sen köpte vi en tvillinggunga till trädgården som hon både gungat på med Stella och som hon gungat på själv - finns ju ett säte i mitten! Hon var ju sjuk i början av veckan men i tisdags ville hon ju ut och då ville hon upp i gungan och det gick rätt bra när man bara gungade lite och bara en liten stund! På onsdagen gungade vi lite också efter att vi lämnat Stella på dagis och då gick det ännu lite bättre och hon skrattade till och med lite!
 
Idag gungade båda töserna på stora gungorna (väldigt låga) och det gick jättebra! Även om Klara haft svårt för att gunga så har hon ju hemskt gärna velat och säger ofta "gung, gung"! Men nu tror jag nog att hon kommit över krisen... förhoppningsvis!
 
Det har varit en jättemysig helg med syrrans familj, brorsans familj och mina kära föräldrar! Vi saknade ju den stora grabben men vi har ju själva varit 21 år och velat syssla med vårt! ;)
 
Hemma har vi försökt lösa bevattningen av gräset på ett smidigare sätt men vi hade inte tillräckligt med tryck i utevattnet för att kunna ha igång mer än en vattenspridare åt gången! Trist, men vi hoppas att gräset ska klara sig ändå på dagarna! Vi får sätta vattenspridaren där det kommer mest sol och sen flytta den när vi kommer hem! För grönt är ju så skönt! Hihi...

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor