Gröna gräsmattan

Så fin vår nya gräsmatta är!

Fast det är så varmt så är den faktiskt nästan grön precis överallt! Det är en liten hörna längst bort i tomten och sen precis utanför uterummet som där har varit rätt mycket brunt men det börjar faktiskt ordna upp sig nu!

Tänk att en ny gräsmatta kunde göra sååå mycket för vår lilla tomt! Tomten känns mycket bättre nu även om den egentligen är för liten för oss! Vi känner oss begränsade och det är ju aldrig kul! Egentligen är huset också för litet... eller det har för få rum! Man kan ju bygga ut men det är en investeringen som man antagligen aldrig kommer att få igen och om vi dessutom redan nu tycker att tomten är för liten så kommer vi nog att få söka oss vidare!

Vi får se vad som händer här i framtiden helt enkelt! Vårt enorma vardagsrum har ju varit toppen för barnen där de kunnat springa runt, sprida ut sina leksaker, gå med sina gåvagnar och åka med sina små bilar och nu även gunga på sina gungdjur! Det blir ju mycket när det är dubbelt av alla stora leksaker och då har det stora vardagsrummet varit helt suveränt!

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor