Nu börjar det på riktigt... eller?

Nja... kanske inte ändå!

Idag var det dags för barnen att börja förskolan på riktigt, för mig och David att båda jobba och för oss alla att skapa nya rutiner för att få vardagen att flyta! Det blev inte riktigt som vi tänkt oss!

I fredags natt var Stella lite febrig men detta gick över nästan direkt på morgonen och vi beskyllde alla kindtänder som nu är halvvägs på plats! Men igår fick Klara nästan 40 graders feber stackarn - kan ju fortfarande bero på tänderna! Detta resulterade i alla fall att David VAB:ar idag (eftersom man ska vara feberfri 24 timmar) medan jag har första dagen tillbaka på jobbet och Stella fick vara på förskolan mellan 9-15 enligt deras regler!

David lämnade Stella efter 9 någon gång och konstaterade att även om barnen sedan ska äta frukost på förskolan så kommer det nog att ta lite längre tid än man kan tro att göra sig iordning och komma iväg! Det verkade vara okej för Stella att bli lämnad själv på förskolan utan sin syster men Klara hade tydligen tittat längtandes mot alla de lekande barnen ute på lekplatsen!

Det var nog rätt skönt att bara ha ett barn hemma när denne är sjuk! Men vi hoppas att allt ska vara på banan igen snart! För det var ju bara sååå typiskt!!!

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor