Dagissjukdomar... blä...

Ja vi har ju läst om det och nu lever vi i det!
 
Det står att när barnen börjar dagis får man räkna med att VAB:a varannan vecka (vad blir det med tvillingar?) och så har det väl varit nu! I lördags och söndags hade Stella feber så hon fick snällt stanna hemma i måndags medan Klara gick till dagis mellan 9-15... var det tänkt!
 
Helt plötsligt ringer dem och Klara har fått 39 graders feber. David fick åka och hämta henne och hon haltade oförklarligt för ingen i personalen hade sett eller tröstat henne efter ett fall eller slag!
 
1177 rådde oss att åka till akuten så det gjorde vi direkt! Efter 3 timmar hade vi fått ett blodprov taget... suck... När läkaren väl kom så fick hon gå en bit (hon haltade lite som Timmy i Jurassic Park efter att han fått elchocken) och sedan testade han höftlederna!
 
Oron var att hon skulle ha en bakteriell infektion i höften så en akut röntgen på det! In till Röntgen akut, mer väntetid där - sen röntgen - sen vänta på att bli tillbakaskickade. Tillbaka på ortopedakuten fick vi vänta på att läkaren skulle titta på bilderna! Ingen bakteriell infektion ännu iaf så hon fick diagnosen "förkylning (virusinfektion) i höften" och vi blev hemskickade - men måste tillbaka direkt om hon för ont och hög feber!
 
Hemma ca 23.30-23.45 med två otroligt trötta och griniga bebisar! Natten blev skit och dessutom lyckades jag bli sjuk till morgonen så idag har vi gått lite på knäna! Stella mår bra nu men eftersom gårdagen blev som den blev så höll vi även henne hemma idag!
 
Vi skulle överlåta stugan idag och eftersom vi båda står på den så fick jag tvinga mig dit och skriva på alla papper och sen direkt hem och slänga mig i soffan under en filt! Stackars David har ju knappt sovit något i natt heller men har såklart fått dra det stora lasset idag! Förstår inte hur vi fortfarande kan vara vakna, men det är ju Comedy-tuesday! Nä febermuskelvärk deluxe så nu får det vara dags för kudden efter en rätt jobbig dag - om vi bortser från stugförsäljningen som äntligen är klar! Pust...

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Trasigt insulin!?

Glögg utan tillsatt socker