Vad är fel med stugan?

Nu är året stugan ligger ute till försäljning men intresset verkar svalt! Varför?
 
Hela förra veckan och i helgen har vi försökt storstäda och göra stugan fräsch inför visningen som vi hade i lördags! Inte jättelätt att storstäda utan rinnande vatten - vattnet sätts ju inte igång förrän början av april men vi har hämtat vatten från kranen vid föreningshuset (det är ju så man får göra medan vattnet är avstängt) och på någon vänster lyckades vi bli klara i tid till visningen!
 
Av 6 anmälda kom 2...!? Vad hände liksom???
 
Ett av grannhusen har bytt ägare precis och när jag var ute och snackade med henne så fick jag komma in och titta på stugan och tomten ordentligt! Hon själv påpekade det men det gick ju inte att missa att det luktade avlopp i hela stugan och framförallt i badrummet! Varmvatten var inte draget och det fanns ingen spis och inte heller ett sovrum! Verkligen inte i närheten lika fräsch som vår stuga och dessutom trodde hon att hon skulle behöva lägga 50' för att få allt fixat i stugan!
 
Lägger hon så mycket pengar till på stugan så kunde hon lika gärna köpt vår för hon betalade inte så mycket mindre för sin än vad vi vill ha för vår! Varför är inte vår fräscha stuga intressant? Är trädgården så viktig? För vår trädgård behöver ju verkligen kärlek men det är väl trädgårdsintresset som gör att man skaffar koloni eller? Fast nya grannens trädgård var ju inte i mycket bättre skick än vår!
 
Känner att det är jobbigt med stugan nu! Vi har ju en trädgård här hemma att också ta hand om! Suck...

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Klä om en lampskärm