Lugnish morgon...

... ja inte helt lugn men lite iaf! Jag var uppe med David imorse utan att barnen vaknade så jag hann vakna ordentligt själv innan de gick upp!
 
Det har varit mycket nu - en del att göra i stugan innan visning, måste göra sista uppgiften på min kurs, barnen vill vara ute och gå/springa och sen har vi ju lite trädgårdsarbete här hemma vid huset att göra mm mm.
 
Igår hade vi en liten Gårdsmyg som hoppade omkring i trädgården! En väldigt liten och söt fågel med rätt långa ben i förhållande till kroppen! Den bruna färgen gjorde att den smälte in rätt väl bland grenarna och vår nyfrästa rabatt! Först trodde jag det var något odjur som rörde sig bland våra nyfällda träd men det var alltså denna lilla pippi!
 
 
Vi hann en tur inom Plantagen och IKEA också igår! På Plantagen hittade vi de små trädgårdkorgarna som vi ville ha till barnen som brukar finnas på K-rauta, men K-rauta hade inte fått in dem än så det var kul att ändå hitta dem! Den gröna fanns tyvärr inte så det fick bli en röd och en rosa!
 
 
Barnen provade även på att sitta i en liten möbelgrupp för utomhus, en liten hammock och sen en liten lekstuga i plast! Var rätt sugna på lekstugan men så som det blåser här så hade den väl blåst bort i minsta vind! ;P
 

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor