Ett mindre kaos...

Pappa kom in idag och gick en runda med barnen när de skulle sova så att jag kunde skriva på mitt inlämningsuppgift!
 
Det gick rätt bra när huset var tyst och tomt och jag visste att inga barn skulle störa! Nästa steg för uppgiften blir att ta fram den statistiska datan! Index, tabeller, diagram och Chi-två-test! Det kommer att bli en enorm uppgift så jag har avslutat för idag och får ta tag i det imorgon!
 
Till lunch åt barnen grytan vi gjorde igår - det gick inte lika bra för dem att äta den idag som igår men de gillar den! David kom hem och busade med barnen och lagade spagetti med köttfärssås! Där satt vi och skulle äta kvällsmat som en riktig familjemåltid - spagetti och köttfärssås överallt men vi hade varit proaktiva så barnen satt i bara blöjorna!
 
Färdigätet - direkt i badkaret för en rejäl rengöring! Medan barnen badade började David rengöringen av grillen inför helgen! Färdigbadat - ut med barnen och dags att släppa ut vattnet! Halvt stopp i avloppet så en liten översvämning i badrummet! Måste tvätta badrumsmattan och handdukar som blev dyngsura! Köket är fortfarande fullt av spagetti och köttfärssås! KAOS!!! ;)

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor