Gott Nytt År... typ...

Ja det var lite blandat igår!
 
Vi valde att stanna hemma med barnen så att vi inte rubbade för mycket på rutinerna och så vidare! Vi åt en superb måltid bestående av Fisksoppa till förrätt, Beef Wellington till huvudrätt och en Chokladmoussetårta med ett lager vit choklad pannacotta i mitten till efterrätt! Mums...
 
Vi hade en höjdpunkt på morgonen efter att barnen ätit upp sin frukost och lyfts ner på golvet gick de båda och ställde sig vid Davids stol och helt plötsligt börjar de ge varandra high-five! Hahaha...
 
Barnen fick smaka lite fisksoppa men när det väl blev dags för huvudrätten så var klockan mycket och det blev varsin flaska ersättning istället! Vi började med fisksoppan rätt tidigt men måltiden blev rätt utdragen och jag åt rätt mycket mer än till jul! Så inte lika duktig diabetiker! ;)
 
När klockan var 23.50 vaknade Stella och det var samtidigt som raketerna tilltog! Det var ett fasligt liv utanför! Vårt hus ligger precis på andra sidan gatan till en stor tom parkering och där hade det stormat in ett 70-tal ungdomar från 5 olika fester (fick vi redan på idag)!
 
Det var lite småkaos! Mycket dricka, mycket raketer och några rötägg som kastade ölburkar och några som lade raketer på marken som for in bland folkmassorna! David var ute några gånger för att kolla läget! Båda barnen vaknade av alla bomber så vi stod i köket med varsitt barn i famnen och kollade på raketerna!
 
Det stod ett par gäng vid bilarna och vi var rätt oroliga för att de skulle förstöra något! När massorna börjat skingra sig gick David ut bara för att kolla bilen som verkade ha klarat sig helskinnad trots att någon lagt en pizza precis vid passagerarsidan!
 
Idag gjorde vi en ny koll - i dagsljus! Någon har då dragit av vindrutetorkaren baktill på ALLA bilarna som stod där! Vindrutetorkarna ligger inte ens kvar utan personen/erna har tagit med sig dem och antagligen dumpat dem någon annanstans!
 
Hela parkeringen är full av skit, gamla raketer, en herrans massa glassplitter från diverse flaskor och även en hel del ölburkar! Vi fick tyvärr glassplitter in på vår tomt efter att någon slängt flaskor där... SUCK... våra barn ska ju leka där till sommaren! Vi försökte ju plocka upp allt men med största sannolikhet har vi ju inte fått upp allt splitter! Buuu...
 
Vi får se om det dyker upp någon och städar - det ser ju ut som om det är vi som har haft fest! Vi har städat runt vår tomt och på vår stripp av gångbanan men ändå går alla och tittar mot vårt hus när de ser förödelsen! Typiskt!
 
Barnen hade svårt att somna om sen och somnade nog inte förrän halv 2-2 så det slutade med att vi sov på en madrass på golvet mellan deras sängar! Hahaha... Jaja... nu är det dags för Ivanhoe! ;)

Comments

  1. Hej! Hittade hit av en slump.. alltid roligt att hitta andra diabetiker! :) ville egentligen bara visa av att jag varit inne o läst, vilket jag nog kommer fortsätta med! :)
    Tror vi har rätt jämngamla barn också? Eller hur gamla är dina töser? Jag har nämligen en pojk född i slutet av November -12.. :) Sen har vi en stor tjej född -04 också!:)

    Ha en fin helg! :)

    ReplyDelete
  2. Hej! Vad kul att du hittat hit! Ja töserna föddes 3 januari 2013 så det är ju nära! Välkommen iaf! :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor