Töserna fyller snart 1 år!!!

Kan knappt fatta det - det har snart gått ett helt år sen vi blev föräldrar!

Vid den här tiden förra året gjorde jag så lite som möjligt eftersom vi gärna ville att barnen skulle stanna i magen över nyår! Nu gjorde dem ju det trots två hinnsvepningar - de fyller ju fortfarande år väldigt nära jul och nyår men allt pekade mot att de skulle kommit i mellandagarna iaf, i v 36! Med diabetes föds oftast barn ca 1 månad för tidigt och tvillingar kommer ju oftast för tidigt!

Det har varit helt underbart och fantastiskt jobbigt och nu verkar många bitar komma på plats! Dock är det väldigt "orättvist" att vara tvilling - man delar på allt och då även föräldrarna som man in inte får ha för sig själv hur gärna man än vill! ;)

Jaja... nu närmar sig 1-årsdagen med stormsteg och vi ska fixa det sista med presenterna! Det har varit lite svårt att komma på vad de behöver/vill ha i present eftersom det precis varit jul! Vi tänker kanske någon film för små barn typ "Nalle Puh"-filmer (Nalle Puh och Heffaklumpen, Nasses stora film osv), de gillar ju duplo och framförallt figurerna så djur och gubbar till duplo, Barnkammarböckerna, CD-böcker kan kanske vara bra, badleksaker och sandlådeleksaker! 

Vi tänker för hela året eftersom de inte har födelsedag och julafton med ett halvår emellan! Vi har en stor present till dem och sen tänkte vi komplettera med varsin mindre! Det är lite tråkigt att det ofta blir likadana saker men men! Vi får ta det helt enkelt! :)

 

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Glögg utan tillsatt socker

Trasigt insulin!?