Day-date!

Vi har haft lite lyx i ett par dagar nu!
 
Igår kom barnens farmor och vi var iväg själva (!) och bytte något som blivit fel och fixade lite saker som behöver fixas innan 1-årskalaset! Det var rätt skönt att inte känna sig så stressad över barnen utan att kunna fixa allt snabbt!
 
Idag hade vi en "day-date" - alltså en date mitt på dagen! Barnens mormor och morfar kom vid 11 i förmiddags och strax efter det begav vi oss in till stan för att äta en bit mat... i lugn och ro... helt själva (!) och sen gick vi på bio och såg "The Hobbit - Smaugs ödemark" i 3D! Vi var väl hemma igen vid 18-tiden!
 
Det var jätteskönt att få prioritera oss själva lite! Det är så mycket som kretsar kring barnen så fort vi ska göra något - planera in deras mat, deras sovstund, ombyte, blöjbyte med mera! Det är inte bara att kliva utanför dörren!
 
Denna video säger allt! Vi skrattade som bara den första gången vi såg den - speciellt delen om sömnen för så har vi sagt till varandra LÄNGE redan! Han har dock missat matsituationen - suck! ;)
 


Vill tillägga också att de där paren utan barn som lutar sig mot varandra och tindrar med ögonen när de ser barn (våra tvillingar) har vi sett ett antal gånger! Hehehe...

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Glögg utan tillsatt socker

Trasigt insulin!?