Lära-gå-vagn & åkpåsar

Vi har varit lite i valet och kvalet ifall vi skulle skaffa varsin lära-gå-vagn till töserna!

De har ju varit uppe och stått länge nu och Stella släpper numera oftast när hon ställer sig! Dock tycker vi att priset på lära-gå-vagnarna är väldigt häftigt för en liten trälåda med hjul och handtag så det har tagit emot lite! Men då ringde mina föräldrar igår och hade hittat Micki:s lära-gå-vagn för 99:-/st - taget! Så igår kväll satte vi ihop vagnarna och barnen traskade runt i vardagsrummet! Eller rättare sagt gick rakt fram och när det tog stopp så satte de sig bara ner! ;)


Vi valde ju dessutom att inte skaffa åkpåsar utan jag planerade ju att sy dem istället! Jag och mamma stod och diskuterade mönstret, var dragkedjan skulle sitta och hur hättan skulle se ut och sen slutade det med att vi till slut beställde två åkpåsar från Buppa Brand i mönstret Foxy! Jättefint retromönster! Tack mamma och pappa! Känns rätt bra att ha vatten- och vindtäta åkpåsar! Vi får sy något annat av det lila manchestertyget som jag hade tänkt ha till utsida - mamma föreslog jackor/kappor som vi har mönster på från Ottobre så det får nog bli något sånt!


Det är dyrt att ha tvillingar för de kan ju (oftast) inte ärva varandras kläder eller saker så ofta behöver man ha två av allt! Väntar man tvillingar är det bra att spara ihop en rejäl budget!

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor