Guldet är himma!

Ja det var ju faktiskt hemma redan innan sista omgången men nu är Malmö MÄSTARE igen!

Det har varit en bra säsong och vi har hunnit se 2 hela matcher på stadion... hahaha... vilken skillnad från när man satt varje hemmamatch och hejade! Resterande matcher har vi sett på TV hemma i soffan tillsammans med barnen! ;)

Igår var det presentation och fest på Stortorget! Nja... lite för ljummet för att vara fest kan jag tycka! Vi som hade pallrat oss ner i regnet för att hylla både LDB FC och MFF var nog alla lite besvikna över själva upplägget och de lite avslagna spelarna som kom upp på scenen! Anders och Måns var rätt roliga som presentatörer, men var hade de gömt Timbuktu eller Wilmer X? Nä sånt fanns det inte tid till eftersom spelarna skulle till Arenan direkt efter! Lite trisst - ingen riktig fest!

2004 var det fullt kalas på Lilla Torg och 2010 var glädjen fullkomligt enorm! Det var rätt ruggigt väder när vi stod på Stortorget 2010 också! Spelarna var lite sena efter att ha åkt bussen genom stan för att så småningom komma fram och mötas av glädjen! Först kom kaptenen in med bucklan höjd över huvudet och sen presenterades spelarna en efter en och alla fick höja bucklan när de kom ut! Publiken skanderade "Mästarna från Malmö här e vi" eller kanske någon särskild spelarsång! Det blev aldrig den totala glädjen igår! Kanske också lite för att det var fest igår efter att sista matchen var spelad!

Daniel Andersson fick komma in sist och ta emot publikens jubel igen - men höjdpunkten var när spelarna var på väg av scenen och en tokglad Tokelo "Tiki" Rantie tar bucklan och springer fram mot publiken med den höjd över huvudet, glädjevrålar och avslutar med att kyssa bollen på toppen! Det var den glädjen vi alla ville se, det var den glädjen som värmde när vi stod där i regnet och kylan! Heja Tiki!!!

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor