YouTube-moment

Igår hade vi två (liknande) YouTube-moments!

Först står barnen på varsin sida av soffbordet, så trillar Klara lite och sen när hon reser sig upp så garvar Stella och då börjar Klara också skratta! Mitt i allt skrattande trillar Stella och Klara börjar asgarva! Stella reser sig skrattandes hon med!

Då börjar dem istället niga vid sidan av bordet och dyka upp och det är sååå roligt! Töserna började alltså leka tittut med varandra bara sådär! Jag lyckades filma lite så ni ska få se! Man får ju vara försiktig när man tar fram mobilen för att filma för ser dem det så ska det istället lekas med den - och man får INTE leka med mammas mobil!

Båda töserna har blivit förkylda och sen är det tänder hit och tänder dit så de senaste nätterna har vi sovit i varsitt rum med varsin bebis! Igår somnade dem i våra famnar så vi lade dem i sina sängar men ca 1 timme efter det vaknade dem igen och det gick inte att natta om dem!

Så då fick de krypa lite innan vi skulle lägga oss så vi kunde lägga oss samtidigt! Igen hamnade dem på varsin sida av soffbordet! När Klara böjde sig ner sa jag "var är Klara" och när hon reste sig igen sa jag "tittut" - som hon skrattade! Riktigt skrek av glädje! Stella hängde på men var nog lite tröttare stackaren! Lyckades filma en liten snutt av detta med så vi får se om det dyker upp en liten snutt av det också! ;)

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor