8/16 tänder senare...

Ja det är faktiskt sant!

Nu har båda töserna 8 tänder var - 4 uppe och 4 nere! Det ser lite roligt ut när de växer fram som små sockerbitar! I badrummet har vi gjort en egen tandborstmugg till dem med deras små tandborstar och en tub Bamse-tandkräm för barn under 2 år!

Bamse-tandkrämen har mintsmak vilket jag tycker är jättebra! Jag kan bara komma ihåg den där Jordan-tandkrämen jag själv hade som liten och den smakade ju godis... typ! Så mint-smak är mycket bättre för då blir det inte så stort "hopp" sen när de väl ska börja med vanlig tandkräm! Vi valde Jordans tandborstar med runt handtag som även kan användas som bitring! Skitsmart! För att vänja barnen vid tandborstarna har de fått leka med dem en del och bitit på dem för det mesta! ;) Men tandborstningen funkar ju bra och verkar inte vara något som barnen tycker är obehagligt som tur är!


Idag skulle man ju aldrig drömma om att borsta tänderna i en "söt" tandkräm - usch! Det ska gärna vara stark mint för min del - det ska kännas frächt! Det är samma sak med tuggummin - fruktiga tuggumin NEJ TACK! Fy vad räligt! Stark mintsmak JA TACK! ;)

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor