Radiobils-race & skallebank

Töserna är riktiga huliganer nu!
 
Dem reser sig mot precis ALLT! Vi har en barriär med kuddar runt soffbordet så att man landar mjukt för där står dem gärna och det är ofta att man inte hinner med när båda är där! Vi tränar "ajabaja" och "nej" för fulla muggar och tittar man bort en sekund så hinner Stella/Klara ta sig fram till TV-bänken, resa sig upp och släppa taget för att pilla på Playstationen (vilket är "ajabaja") och då såklart trilla och slå sig!
 

Vid nattningen är det full rulle och båda ställer sig upp mot varandra och sedan kommer dem på att dem inte vet hur dem ska komma ner och då står dem och skriker på varandra! Vi kommer in och lägger dem ner igen, stoppar in nappen, lägger till nallen/vovven och snuttefilten och går ut igen! Sen börjar allting om igen! Hahaha... totalt kaos känns det som ibland!
 
Sen har vi fått en gåstol och fått låna en annan så nu är det fullt radiobils-race i vardagsrummet! Fram och tillbaka och sen lite i cirklar! Så kul dem har! Verkligen jätteroligt och gåstol är en av de bästa prylarna hittills! ;)
 
 

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor