Vagnen har gett upp!

I förrgår gav vagnen upp!
 
Den är inte helt sönder men bromsen funkar inte längre! Vi skulle bara åka buss en bit men sen när vi skulle av så kunde vi inte få upp spärren och sen visade det sig att innanmätet på höger bakhjul är helt paj så det var därför - men inte bara det utan bromsen spärrade inte alls vänster bakhjul! Suck...
 
Vi beställde ju vagnen från England och har mailat dem om problemet så får vi se vad dem svarar! Eftersom vi ändå hade tänkt beställa en Baby Jogger City Mini Double som sulky så passade vi på att göra det redan nu ifall vagnen skulle ge upp helt och hållet så att vi inte står där då utan vagn! Usch hemska tanke!
 
Det blev i alla fall en lila vagn så nu funderar jag på om jag ska försöka sy egna åkpåsar till töserna - hur svårt kan det va? Hahaha... Säkert skitjobbigt men jag har googlat lite på det och fått många bra idéer!
 

Vi har varit med barnen i stugan idag! Det är ju lite kvar att fixa innan den kan läggas ut till försäljning men vi hoppas kunna göra det till helgen! Det är ju fortfarande lite kvar att göra men vi fick iaf målat lite idag när det var så fint väder!
 
Imorgon ska töserna på 3-månaders kontroll - exakt på sin 3-månaders dag! Det ska ju bli vaccinationer också så vi hoppas att dem slipper feber men vi har ändå förberett oss med flytande Alvedon och idag hämtade vi doseringssprutan som vi glömde!

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor