Tips från coachen; vakenhet

Är det bäst om båda är vakna samtidigt och sover samtidigt eller att en är vaken i taget?
 
Ja... jag har själv inte kunnat bestämma mig om det! Är båda vakna samtidigt och sover samtidigt så kan man ju få lite annat gjort på dagarna också - för min del är detta oftast att tvätta! Men problemet är att om båda är vakna samtidigt så vill ju båda vara i ens knä och båda vill äta samtidigt och vill inte båda äta samtidigt så vill den ena gosa/nattas medan den andra vill äta! Så det blir en hel del tandemskrik då och det är sjukt jobbigt!
 
Ifall den ena är vaken medan den andra sover så får man ju i princip inget gjort alls men man har mer tid att koncentrera sig på den bebis som är vaken! Det är ett dilemma helt enkelt!
 
Nu när David också ska gå hemma så ska vi nog försöka synka dem för då är vi ändå två hemma och kan ta varsin bebis! Sen blir dem ju större och då är det en fördel om dem äter på samma tider och sover på samma tider! Snart dags att beställa barnstolar till matbordet för vi närmar oss 4 månader så smått!
 
På torsdag är dem 11 veckor och igår när vi tränade med dem hände något skrämmande... haha... När dem ligger på rygg så brukar vi ta dem i händerna och så får dem jobba sig upp och i flera veckor nu har dem gått direkt till stående istället för sittande! Igår så gick dem steg framåt... flera stycken... snacka om att vi blev chockade! Så gör säkert alla barn i den åldern men det var så fräckt att se instinkten på våra små pyren när dem satte en fot framför den andra och traskade! Shit... vi vill gärna att dem ska krypa tidigt men att gå kan dem väl vänta med! ;)

 Klara som tränar i soffan!

 Stella i cerisrosa mössa som en barndomsvän till min familj stickat efter eget mönster!

 Klara i ljusrosa mössa som samma vän har stickat!

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor