Sy egna napphållare!

Ja det kostar ju en del att ha tvillingar!
 
Man måste ha dubbelt av allt; spjälsängar, bilstolar och tvillingvagn! Man måste ha mer kläder, fler nappar och nappflaskor... fler armar och händer... haha typ!
 
Så då tänkte jag att istället för att köpa napphållare som kostar mellan 50-100 kronor så ska jag sy egna till ett maxpris av 15:-/st! Skitsmart! ;) Jag ska hitta något sätt att märka dem med namn också - jag tror att det blir såna tyg-namnlappar som man sätter i kläderna för vi måste ändå ha såna till nästa år när dem ska börja dagis!
 
Jag tycker ju om att shoppa (shoppaholic ju) men får bromsa mig själv lite numera för annars hade jag kunnat köpa ALLA barnkläder jag hittar! Hahaha... Med tanke på att det är dyrt så passade jag på att handla lite i torsdags när det var 25% på hela köpet från Kappahl - jag beställde från nätet! Deras Newbie-kollektion är alltid så himla fin!
 
Just nu har båda töserna storlek 56 men Klara kommer nog att få börja med 62 antingen i nästa vecka eller nästa igen! Vi hade faktiskt inte så mycket i 56 så vi har fått tvätta ofta nu men i 62 har vi typ 3 gånger mer än i alla andra storlekar! Kan hända att vi behöver komplettera med lite byxor men annars har vi massor av kläder i den storleken! Det jag beställde nu var lite i 68 men mest i 74 - båda storlekarna blir ju till sommaren och sommarkollektionerna har precis kommit ut så det var ju bra!
 
Man tror inte att det ska vara så mycket meck med det här med kläderna men man får liksom favoriter som underlättar! Tex så använder vi mest omlott-bodys nu eftersom det är svårt att ta på bodys över huvudet när barnen är så små och sen ska man krångla i armarna - usch! Sen har Kappahls pyjamaser med dragkedja blivit en favorit - mycket lättare än tryckknapparna! Tights med fötter är himla bra så man slipper strumporna som ändå åker av nästan hela tiden! Bara lite tips från coachen! ;) Hehe...

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor