För bövelen VÄDRET!!!

De senaste veckorna har vi kunnat sitta i uterummet i linne och shorts när det varit soliga dagar...
 
... vad hände sen??? Vad är det här för knasigt väder? Jag är RÄTT trött på snö och kalla vindar - kommer ju inte ut med vagnen då! Nu när det har blåst så hårda vindar så vill jag inte gå ut med barnen eftersom det blåser rakt in i vagnen även om jag har regnskyddet på eftersom det är en stor öppning precis in till barnen! Det är ju inte heller så kul att pulsa med tvillingvagnen i all snö! USCH!!!
 
Kan man inte bara få tillbaka solen och lite varmare dagar? Fast vi går i och för sig in i april snart och då kan det ju bli vilket väder som helst! Andra året vi hade stugan var det helt suveränt väder i två veckor medan vi gjorde utbyggnaden! Lite tur ska man ju ha också! ;)
 
Vi har tömt det mesta från stugan nu i väntan på att vi ska lägga ut den till försäljning! Känns vemodigt att behöva sälja den nu när vi gjort färdigt allt så som vi vill ha det - men det går ju inte att båda ha hus med trädgård och stugan med trädgård... tyvärr! Men men... det är sånt som händer så nu får vi koncentrera oss på trädgården här hemma och göra den så som vi vill ha den istället! Vi har förhoppningsvis lärt oss en del från misstagen vi gjorde i stugan så att vi inte behöver köra "gör om, gör rätt"-principen här! Hahaha...

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor