Livet som småbarnsförälder/tvillingförälder!

Nu har vi haft två halvjobbiga nätter i rad!
 
I vanliga fall sover töserna väldigt bra och vi brukar få sova mellan matningarna utan problem men igår natt och inatt har det inte flutit på lika bra! Igår natt spydde lilltösen upp all mat och vi lade henne i babynestet mellan våra kuddar och låg och lyssnade så att hon mådde bra resten av natten efter att vi samtalat med sjukvårdsrådgivningen! Vi sov inte så mycket den natten!
 
Inatt turades dem om med att vara vakna! Först var Stella vaken och kunde inte få ro så jag lade mig med henne i soffan för att David skulle få sova eftersom han skulle på njurkontroll med henne tidigt på morgonen! Sen var det dags att äta och efter det var det Klaras tur att vara vaken men hon somnade iaf lite snabbare än Stella!
 
Vi var så trötta till slut att vi somnade om när vi stängt av larmet så vi vaknade inte förrän pappa knackade på dörren och skulle köra David och Stella till undersökningen! Så den gången det hade varit bra om dem vaknade så gjorde dem inte det - såklart! Hahaha... Men vi sov en stund efter att David kommit hem!
 
Vi funderar på att bada töserna ikväll eller kanske imorgon kväll! Bådas navelsträng har trillat av nu så det är dags! Undrar vad dem tycker om det!?

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor