Elefanten & Grodan

Igår blev det ett litet äventyr för oss och barnen!

Första bussresan som gick till barnens farmor för söndagsmiddag och dagen till ära hade vi klätt upp barnen - till elefanten och grodan! Haha... dem var så söta!


Och det höll ungefär till vi kom fram och båda var hungriga och sen åt såklart en av dem för fort och spydde ner hela sig själv, farmor och lite på soffan! Typiskt! Men som tur var hade jag ju packat ner extra kläder i skötväskan - tack och lov!

David blev sen superallergisk mot katten och fick jobbigt att andas så till slut kunde vi ändå inte äta middag där utan vi fick snällt ta på oss igen och bege oss ut för att äta! Det var riktigt busväder ute med snö och blåst men barnen hade det bra i vagnen skyddade från både kylan och blåsten!

Sen åt vi och precis när vi skulle gå vaknade Stella och var missnöjd och restaurangen hade såklart inget skötbord så vi fick göra en provisorisk lösning för att byta blöja och sen mata med ersättning i tetrapack som vi hade med oss! Men den var ju sval och det gillades inte så David fick leta varmt vatten att värma upp med!

Det blev ett äventyr men också en försmak på hur det kommer att vara att bege sig ut med barnen medan de är så små! Hmm... vi hade behövt en nanny! Hahaha...

I helgen var tösernas mormor och morfar här och det var väldigt skönt att bli avlastad vid matningen så att vi inte behövde ta varje matning själva! Jag kunde även ta en tupplur mitt på dagen utan att känna att jag snart måste upp för att mata! Sååå skönt så tack så jättemycket för det! :D

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor