Älskade TV-kanaler!

Efter att ha tittat på film sedan vi flyttade in i huset har vi idag äntligen fått igång boxen och kan titta på TV-kanaler!
 
Det är sååå skönt att kunna zappa lite, se lite nyheter, titta lite på La Liga och massa annat! Vi är båda helt lyriska här hemma - ÄNTLIGEN! Det var ju inte helt komplikationsfritt!
 
De förra ägarna har bara använt parabol vilket inte var kompatibelt med boxen vilket betyder att vi var tvugna att smacka upp en antenn! Vi tänkte använda fästet från parabolen till antennen men såklart var skruvarna rundade och vi fick sätta antennen lika lågt som parabolen suttit - det funkade inte!
 
David sökte runt och hittade till slut en inomhusantenn som skulle vara jättebra så vi fick snällt ta oss till Triangeln för att köpa denna - Triax Ufo! Vi kom hem och kopplade in den - ingen kontakt! Nähä... nä då skulle man ha en förstärkare till men eftersom det bara fanns vikarier i kassan så hade dem ju ingen aning om det så vi fick ta oss en runda till!
 
 
Efter lite meckande med antennsladden så fick vi äntligen kontakt och boxen hittade alla kanalerna! Jippie jippie! Vi upptäckte dessutom att vi har alla kanaler fritt i en månad - synd bara att nästan hela månaden har gått! :P
 
Men vi är sååå nöjda nu! Weehooo...

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor