Flytten närmar sig!

Ja flytten närmar sig nu med stormsteg - bara 3 veckor kvar!
 
Just nu vill vi ju bara flytta in så att vi är där vi ska vara och så att vi hinner bo in oss lite innan tvillingarna kommer! Vi kommer att flytta saker både på fredagen och lördagen för att det ska gå så smidigt som möjligt!
 
För lördagen har David engagerat ett event på FB där man kan anmäla om man kommer och hjälper till så på lördagen kommer vi att flytta alla möbler och tunga lådor eftersom vi får mycket hjälp då! På fredagen ska vi ta alla ömtåliga saker!
 
På fredagen kommer vi även att sticka till IKEA och handla hem spjälsängarna, skötbordet och annat smått och gott som vi behöver till tvillingarn och till vårt eget rum såklart! Vi har ju egentligen inte så mycket möbler så det kommer nog att se lite kalt ut i huset till att börja med!
 
Jag har iaf gjort en inköpslista på IKEA:s hemsida så att vi inte ska glömma något! Funktionen är så bra för den visar också vilken hyllplats varan ligger på och ifall den finns inne osv! De e najs! ;)

Comments

  1. Vad spännande att flytten närmar sig! Kul att shoppa loss till tvillingarna också! :)
    Men kom ihåg att det lugnt nu också!
    Kram

    ReplyDelete
  2. Ja det är spännande och vi ser verkligen fram emot att börja bo in oss i huset! Vi har två helger innan flytten där inget är inplanerat så antar att det blir lite löst packande då samtidigt som vi tar det lugnt! Vi packar ju lite då och då så att det inte ska bli stressigt mot slutet! Känns bra! :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor