Utrensning & mer husletande!

Oj vilken helg vi har haft - helt fullproppad!

I fredags var vi hos min svägerska och tittade på deras nya lägenhet som är jättefin, ljus och rymlig! Eftersom det har varit kontainer hemma i helgen så passade vi på i lördags att rensa på vinden - asså shit vad mycket skit!!! Det värsta är att typ 99% var mitt! Hahaha...

Vi slängde allt utom vinterkläderna och möblerna, men annars åkte allt i kontainern! Där fanns allt möjligt skit! Sen hittade vi sjukt mycket kläder som jag antagligen rensat ut varje år innan jag träffade min sambo för efter att vi träffades så har vi lämnat kläderna i en klädkontainer på vägen till mataffären! Men nu fick vi gå två lass med cykelkärran och fyllde nog hela klädkontainern! Hahaha...

Det var tungt och jag gick bara varannan runda och tog bara lätta saker men var ändå helt slut i kroppen och hade sååå ont i fogarna! Vi ska på ultraljud denna vecka också så jag ska nog be om ett foglossningsbälte nu för det var hemskt vad det gjorde ont!

I söndags var det dags för husvisningar igen! Vi hade tre hus som vi skulle titta på varav det ena endast var för att jämföra med huset som vi gillade från förra söndagen! Efter att ha sett det renoverade huset och jämfört lite med allt som behöver renoveras i det som vi tidigare tittat på så är vi övertygade om att det är ett riktigt överpris och vi hade nog inte betalat mer än 400' under utgångspriset!

Nästa hus var riktigt fint renoverat med nytt kök med stenskiva och ett överfräscht badrum med bastu i källaren! Vi gillade alla renoveringar och hade bara kunnat flytta rakt in och stortrivas - men det var för litet och hade inneburit att vi hade fått flytta igen om några år! Vi vill ju gärna hitta ett hus som vi kan bo 15-20 år i utan problem!

Och det sista huset var just ett sånt hus! Tre bra sovrum, badrum med badkar samt ett allrum på ovanvåningen. Toalett, fungerande hall med plats för smal vagn, fräscht kök, matrum och vardagsrum med öppen spis på bottenplan. Duschrum med toalett, tvättmaskin och torktumlare samt torkrum på källarplan plus en massa bra förvaringsutrymmen varav ett användes som kontor!

Det blir så mycket huvudbry hela tiden men vi ska tillbaka och titta på det sista huset på onsdag igen med mamma och pappa så får vi se vad de tycker! Vi måste ju även träffa banken denna vecka för att se om vi kan få ett lånelöfte utan att behöva sälja lägenheten först! Det är mycket nu... hela tiden!

Men det hade varit skönt att få boendet fixat eftersom det är vårt största orosmoment tror jag! För då kan vi koncentrera oss på att leta efter en bra tvillingvagn och annat som ska bestämmas innan de små kommer!

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor