Träningskompis på distans!

Sofie har också börjat träna en hal massa så det känns som att ha en träningskompis på distans! ;) Jättekul ju!

Jag tror att jag och Sofie har ett liknande förhållande till träning så det känns skönt att vi både är helt igång nu... bara tränar en hel massa! Sofie skrev att hon skulle träna ett rent pilatespass och ett rent yogapass - jag är också lite sugen på det för vi kör ju bara kombinationspasset på torsdagsmorgnar!

Vi ska dock testa boxningspass har vi tänkt... när vi är lite mer tränade [för David kan det betyda en vecka men för mig tycker jag att det är minst en månad till så vi får väl se]! De har iaf boxsäckar som står på en fot så man behöver varken köra med mittar eller hålla i en hängande säck!

Igår körde vi ett helt sjukt pass efter att vi egentligen varken hade motivation eller pallade! Vi körde med biceps och axlar men även mage! Det var riktigt hårt och riktigt jobbigt! Men sen körde vi en övning där man tränar underarmen [underarmscurl] - både fram- och baksida!

Man håller en skivstång i händerna med armarna hängandes rakt ner och sen rullar man stången upp och ner med fingrarna i handen! Så kör man först med handflatan framåt tills det blir outhärdligt och sen kör man med handflatan bakåt tills det blir lika outhärdligt! [Kan man gör mer än 15 rullningar på varje sida bör man ha en tyngre vikt!]

Har iaf träningsvärk i underarmarna idag! Var och köpte mjölk innan till våra proteinare och det var sjukt jobbigt att bära hem! Hahaha...

Att träna armarna så har inte så stor påverkan på blodsockret som mer fysisk träning eller ett benpass men vi körde rätt hårt igår och det ger ju alltid utslag på bs:et! Har tänkt sänka alla doser nu iaf för det har legat lågt länge nu och så ska det ju inte vara! Man blir ju så trött av bs-fall!

// Jo

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor