Ett tag sen!

Nu var det ett tag sen jag bloggade!

Mycket har hänt! Jag har känt mig utbränd, vi har skaffat badkar (foto kommer snart), jag har pulat med mitt skolarbete, gjort en massa nya smycken, jobbat på mina två extrajobb och gjort min praktik!

Full rulle helt enkelt! Det har varit jobbigt i ett par veckor men förra veckan vände det och allt började lätta igen!

Imorgon ska jag gå på en annan avdelning och sen på kvällen så ska jag baka! Jag ska baka limepaj med chilimarinerade jordgubbar, blåbärspaj med vaniljvisp och sen äpple-kanelmuffins! Denna vecka är min sista vecka på praktiken så jag ska bjuda på fika på personalmötet på onsdag eftersom det är då som flest personal är närvarande!

Hoppas på en välsmakande fika! ;)

Jag har varit på sjuksköterskebesök på Diabetesavdelningen! Först tänkte jag att jag inte hade så mycket att ta upp - men Australienresan finns ju i planeringen så det blev ett långt samtal i alla fall!

Jag fick en ny extra bs-mätare, en mätare som mäter ketoner i blodet så att jag slipper urinstickorna som jag ändå inte förstår mig på, jag fick beställningssedel till FRIO-fodral (kylfodral som håller insulinet kylt i flera dagar ifall man inte har något kylskåp i närheten)!

Jag fick recept på teststickor, lancetter, kanyler och annat som hade gått ut med recepten! Hon lovade att se till att jag skulle få mitt årsbesök när jag faktiskt ska ha det och inte fyra månader för sent som det blev detta året! Det blev ett bra besök helt enkelt! Jag har inte uppskattat ssk-besöken tidigare men det var verkligen till stor hjälp!

// Jo

Comments

  1. oj oj vad du verkar ha mkt att gora!!! glom inte bort att ta d lite lugnt emellanat sa du inte stressar ut dig for mkt...bra att du fick allt du behover med dig till australien sa du vet d redan nu:)

    ReplyDelete
  2. Ja jag försöker stressa ner - är tillbaka på det "gamla vanliga jobbet" nu så då blir det lite lugnare! Jag kan ju jobbet utan och innan och sen är det fasta arbetstider! Ledig varje helg! ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor