Feberuari eller kanske Vabruari

Vi jinxade det igår på jobbet!

Jag och några kollegor som också har små barn stod och diskuterade att det var vabruari eller feberuari nu så nu gällde det att förbereda sig! En annan kollega som har lite större barn inflikte att det faktiskt "kostar" mer att VAB:a i februari eftersom varje dag är värd mer lönemässigt men ersätts med samma summa från Försäkringskassan!

Jag kommer hem från jobbet och vi konstaterar att Stella är lite varm innan vi ska äta! Efter maten, som det krånglades massor med, tar vi tempen i örat - 39,5°C! Attans också! Stackars liten och ändå verkade hon inte vara så hemskt påverkad! Men lite flytande Panodil på det och sen bums i säng! 

Det var lite oroligt innan vi gick och lade oss iaf men hela natten var lugn! I morse var det lite gnälligt vid frukosten från båda barnen men Klara hade ingen feber och Stellas 37,5°C räknas ju inte som feber men man ska ju vara feberfri en hel dag innan man får komma till dagis så hon fick snällt stanna hemma medan Klara gick till dagis! Hoppas att hon får slippa feber hela dagen för feber är ju aldrig kul! :/

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor