Äntligen helg!

Nu är det äntligen helg! 

Den här veckan har känts dölång... usch! Det hjälper ju inte när man går och lägger sig för sent eller till exempel den morgonen när vi försov oss och jag kom till jobbet strax innan 9! Sånt stressar så egentligen borde man gå och göra sig i ordning för sängen vid 22-tiden men då börjar det ju oftast något bra program eller kanske en film som man gärna vill se! Nä nu får det bli skärpning!

I nästa vecka fyller pappa år så till nästa helg blir det nog födelsedagsmiddag och denna helgen ska vi ju på dop för barnens yngsta kusin! Barnen älskar ju alla kusiner och mor- och farföräldrar så det blir 2 härliga helger för dem att träffa alla favoriter! Ja det blir ju härligt för oss också... hahaha... lite avlastning kanske!? ;)

Det är faktiskt rätt lugnt med barnen! Vi tycker ju hela tiden att det bara blir lättare och lättare och nu är barnen inne i ett stadie då de börjar leka med varandra! Ofta står de och snackar med varandra och pekar och gestikulerar - vi förstår inte vad de säger men de verkar iaf förstå varandra som tur är! Nu har de dessutom lärt sig att hämta vatten själva i uttaget i frysen! De hämtar varsin stol (Mammut i plast från IKEA) och bär dem fram till frysen, klättrar upp med sina små plastmuggar i händerna och trycker vatten i maskinen! Haha... risk för vattenskador i köket men barnen älskar det så det kan vi nog leva med! ;)

Jag tror dock att den största förändringen är att barnen förstår så mycket mer när man pratar med dem och de försöker ju hålla konversation tillbaka! Men de förstår när man säger att "vi ska göra detta" eller "du får inte lov att göra så" - även om de kanske inte alltid gör som de blir tillsagda så förstår de ju iaf! Det är så kul att följa utvecklingen och ibland går det fantastiskt snabbt! Jaja... dags att ta helg nu! Simma lugnt...

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor