Upprop för att rädda Dodgeball på SATS!!!

Detta skickade jag till SATS:

"Detta meddelande vill gärna nå fram till någon som styr över utbudet!

Vi har hört att ni ska ta bort Dodgeball från utbudet efter nyår!? Det är helt absurt att man ska plocka bort det roligaste passet på hela veckan!

Det är alltid fullbokat och vi tar alltid in lite extra personer som står i kön men som inte fick "biljett"! Vi har alltid jättekul och det är verkligen perfekt för oss som är lite tävlingsinriktade och som kanske inte har något lag att spela med men här får vi ändå känna på det! Vad som är ännu mer perfekt är att passet är direkt efter jobbet på fredagen så att man kan få ut lite aggressioner och frustrationer genom att kasta bollar på främlingar så att man sen kan njuta av helgen! ;)

Vad ni istället borde göra är att utöka passet till 45 minuter för det skulle man lätt orka!

Vilket upprop kan vi göra för att få behålla vår Dodgeball? För som sagt är det det roligaste passet på hela veckan och det blir en stor förlust om det försvinner!
"

Tror ni det räcker? Tror ni att vi kan få behålla vår Dodgeball? Det är ju helt galet att de ska ta bort det! Det är ju bara ett pass i veckan men det är ju det bästa passet på hela veckan!!!

Jag förstår inte hur man kan välja bort något som ALLTID är fullbokat? Låter helt galet! Sen sa någon av de andra som brukar vara med att de dessutom skulle ta bort ett annat pass som också är lite lagsportsinriktat! Det är ju roligare tillsammans - "Så mycket bättre, när vi är tillsammans..." Hahaha...

Passet är bara 30 minuter men jag är alltid tröttast efter det passet! Man kan inte bara ta bort det!

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor