Stämningen infann sig deluxe!

Vi må ha förlorat hemmamötet i Champions League mot Athlético Madrid men vilken underbar stämning!

Äntligen var det samma stämning som det var mot Sparta Prag - underbart! Och med tanke på Rosenbergs stolpskott (som förtjänade att vara mål), Tinnerholms tre missade målchanser, att vi borde fått en straff och att de borde fått en spelare utvisad för frilägesutvisning så gick det ju sjukt bra för oss ändå! AM spelade fult emellanåt och till och med deras tränare försökte med fula knep - utan att bli straffad för det även om han borde blivit det!

Domarna måste varit köpta! Vi sitter längs långsidan, vid målet hos hemmaklacken och där var sjukt många solklara offside som domaren inte ens var nära att höja flaggan för och dessutom såg man att motstående linjeman hela tiden velade innan beslut kom - varför? Det borde vara sjukt hög kvalitet på domare som får döma CL... så de var lätt köpta! Det hade ju varit pinsamt för AM att förlora mot lilleputtelaget MFF!

Sen är ju UEFA katastrofalt kassa! Vi får böter för dittan och dattan (snart kommer det ha kostat mer än det smakar att vara i CL - haha) men de koordinerade inte ens domarnas tröjor, som vid matchstart hade samma färg som AM:s bortaställ! Fantastiskt! I halvtid hade iaf huvuddomaren bytt till helt svart tröja! Suck...

Sen måste faktiskt MFF-shopen få en liten känga! Jag har ju klagat tidigare på att alla storlekar tagit slut i shopen så att man inte kunnat handla varken tröja eller t-shirt - katastrof! I år av alla år så borde ju shopen varit fullproppad hela säsongen! Vinstmarginalen måste vara så pass stor att de ändå kommer att tjäna massor på det även om de får sälja en del på rea nästa säsong! En av mina kusiner ville ha den nya bortatröjan som kom i år - men den var slut efter 2 veckor och när han frågade om de skulle komma in igen så fick han svaret "till nästa säsong"! Äh... va?

Vill de inte tjäna pengar eller? Det är helt galet! Och igår när det var stormatch i Champions League mot ett av lagen som var i final förra omgången så är alla matchhalsdukar slutsålda! Det är bara korkat! Många vill köpa dem vid matchen men många vill inte stå i kön som är på matchdagen så de kommer komma de närmaste veckorna och leta efter halsduken att ha som minne! Men icke... HELT SLUT överallt! Skitkasst!

Det var en bra match igår i alla fall och med resultaten som blev så finns det ju faktiskt en teoretisk chans för oss att inte bli sist i gruppen! Experterna talar om realistiskt tänkande - men det var inte det som tog oss till Champions League utan det var tron på oss själva och MFF har bevisat att de kan, att det går... att vi är lätt bäst i Sverige!

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor