Malmö vann igen! 18 SM-guld!!!

Guldet klart med tre omgångar kvar trots att man haft CL-kval och CL-spel samtidigt!

Det är helt fantastiskt! Vilket fantastiskt lag, vilken fantastisk prestation och vilken fantastisk klubb! Alla har presterat på topp och har man haft en dålig dag så kan någon annan fylla in med samma kvalitet! Fantastiskt är ledordet!

När Guillermo Molins drog korsbandet igen så trodde jag att det var kört, han var en sån viktig nyckelspelare och han ledde verkligen laget! Men bakom honom fanns Markus Rosenberg (som jag alltid tyckt varit för kaxig och inte riktigt varit en lagspelare) som inte riktigt fick komma till sin rätt medan Gische spelade (på gott och ont) men som var redo att ta vid efter Gische och leda laget hela vägen till Champions League!

Klart att Super-Mackan varit Super-Viktig men det var ju faktiskt Gische innan han skadade sig också så man får absolut inte glömma bort honom! Jag tyckte att MFF visade det när dessa två fick gå in på "Nya Malmö Stadion" tillsammans med pokalen i högsta hugg! Två ledare som bara gjort rätt!

Förra året plockades 7 ungdomar upp i A-laget från den egna akademin och dessa har ju varit fantastiska! Framförallt tycker jag att Pa Konate har varit underbar! Det kan inte vara lätt att hoppa in för Ricardinho (som spelat haft monopol på den positionen) och prestera som Konate har presterat! Suveränt!

Jag tror att det är svårt att hitta EN sak som är det vinnande konceptet! Vi har haft en mycket bredare trupp än vanligt, vi har haft mer ruljans än vanligt, vi har bytt spelsystem (eller justerat iaf) mer än någonsin och alla spelare har hittat formen! Det har varit och är en framgångssaga utan dess like i nutid!

Jag måste säga att efter att ha läst det här inlägget från AIK:s supporterförening så känns det extra bra att vi vann mot just AIK och i deras hemmaarena! Varnar på förhand för att fruktansvärt inlägg skrivet av Sveriges värsta supportrar! Tråkigt! :/

http://solinvictus.se/2014/10/03/infor-aik-malmo-ff/

Men... VI VANN IGEN, MALMÖ VANN IGEN, SÅ J***A ENKLA TRE POÄNG, OCH SPELAR VI IGEN, SÅ VINNER VI IGEN, FÖR INGEN SLÅR VÅRT HIMMELSBLÅA GÄNG!!!!!

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor