Fredrik den store...

... så löd rubriken i Expressen!

Idag avtackas förre statsministern Fredrik Reinfeldt - lite trist tycker jag ändå! Man kan säga mycket om politiken och politikerna men Fredrik Reinfeldt har varit en fantastisk statsminister, en förtroendeingivande ledare och sen har han en fantastisk pondus! Vid sin sida har han haft finansminister Anders Borg som skött sitt arbete perfekt!

Här satt hela Sverige och tog sig igenom finanskrisen utan att det påverkade det dagliga livet något märkvärdigt! I andra delar av Europa finns t ex Grekland som står i skulder upp över öronen, ett Spanien i kris där IKEA börjat dela ut gratis kaffe till arbetslösa som besöker varuhuset under morgonen med flera. Men vi i Sverige kom faktiskt fantastiskt lindrigt undan även om många inte är nöjda med det som blivit så går det inte att blunda för fakta!

Det är Sveriges två största och antagligen idag bästa politiker som lämnar arenan! Lite sorgligt och kanske oroande, samtidigt som det är tid för andra att ta vid och leda landet vidare mot det alltid så eftersträvansvärda utopia som alla vill ha!

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Trasigt insulin!?

Glögg utan tillsatt socker