Bucklan var serverad

Igår var sista hemmamatchen i Allsvenskan!

Jag måste ändå säga att det var en väldigt avslagen tillställning! 1-0 målet var väldigt odramatiskt på frispark som bara rullade in utan att någon var riktigt med på det! Inte heller 2-0 målet, även om det var mer dramatiskt med typ 15 skott innan det nätade, firades speciellt mycket på planen!

Det var ju ändå en väldigt speciell match! Brommapojkarna är klara för nerflyttning till Superettan och mitt i allt har de förlorat sin lagkapten! Tänk att gå av en match och klaga på huvudvärk och 3 månader senare inte leva längre! Det är fruktansvärt för alla nära och kära och säkert ofattbart för de flesta! BP hade 4 fans på plats och en av dem hade lagt en matchtröja med Pontus Segerströms namn och nummer och vid den tända ljus och blommor! Det var en fin gest och efter matchen applåderade hela stadion för BP och Segerström!

MFF har ju faktiskt relationer till BP! Dardan Rexhepi är ju gammal MFF:are, och applåderades extra både när han presenterades och när han blev avbytt, och sen Mauricio Albornoz, som ju är lillebror till en gammal MFF:are som lämnat för utlandsspel! Jaja... sorgligt för BP! De har redan åkt ur Allsvenskan, det var redan klart, och sen allt annat på det!

Efter matchen skulle bucklan överlämnas... eller behållas eller vad vi nu ska kalla det för vi hade den ju i glasskåpet i shopen sedan vinsten förra året! Det tog onödigt lång tid att bygga upp en scen och lägga ut röda mattor samt ställa upp ett barbord med vit duk som bucklan serverades på! Personalen bakom presenterades, laget presenterades, assisterande tränare, huvudtränare och sportchef presenterades och slutligen kom de två kaptenerna, Markus Rosenberg och Guillermo Molins! 

Ja Molins är fortfarande skadad men det är faktiskt så att Gische ledde laget första halvan av året, innan skadan, och sen tog Rosenberg vid och ledde laget genom resten! Det är inte mer än rätt att de får dela på äran! Självklart!

Vi hejade, vi applåderade, vi hoppade och avslutade med att sjunga hymnen! Onödigt utdraget men det sitter alltid fint med ett guld och en pokal!

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Trasigt insulin!?

Glögg utan tillsatt socker