VAB varannan vecka...

... fortfarande trots att det är sommar!
 
Vi var bortbjudna att se VM-finalen i söndags en 45-minuters bilresa hemifrån! Barnen sov hos mamma och pappa mellan lördag och söndag så vi var utvilade innan matchen! Vi hade tom somnat klockan 21 på lördagen och sedan sovit i 11 timmar - snacka om utmattning! ;) Lyxigt nog så fick vi barnen "hemlevererade" och efter att de ätit lunch sov de i nästan 3,5 timme och vi lyckades sova en 2 timmar var! Så man kan ju påstå att vi laddat inför finalen!
 
David drack en öl så jag körde hem mitt i natten men det var helt okej - skönt nu när vi har 2 körkort och kan göra så! Kände mig inte så trött men det var en lång bilresa! Som tur var hade vi båda förberett våra jobb om att vi skulle komma senare så det var ingen stress! Det var första gången vi slagit upp resesängarna och låtit barnen sova en stund för att sedan plocka upp dem och köra hem! Vi har bara kört med vagnen tidigare men det har ju inte funkat så bra efter att barnen blivit större!
 
Vi vaknade i måndags och Klara hade 38,5 graders feber - stackars liten! Vill faktiskt inte skylla det på dagissjukdomar för vi tror att det var tänderna eftersom hon dreglade så mycket och inte var förkyld! Men trenden håller i sig och vi VAB:ar varannan vecka sedan barnen började dagis! Igår hade Klara 39,2 graders feber och fick stanna hemma igen medan Stella gick själv på dagis för andra dagen i rad!
 
Efter lunch hade hon varit utan feber ett tag och visade tydligt sitt missnöje med att vara inomhus! Först kom hon med solhatten på och stöveln i handen! När jag inte klädde på henne klättrade hon upp vagnen själv och satt och sparkade på dörren medan hon missnöjt gnällde! När det var mindre än en timme tills vi skulle hämta Stella tog jag ut Klara till lekplatsen alldeles i närheten så att hon fick leka lite! Eftersom vår gräsmatta är uppriven så kan jag inte direkt släppa ut henne på tomten och hon behövde verkligen komma ut!
 
Idag fick Klara stanna hemma igen eftersom hon måste vara feberfri i 24 timmar innan hon får komma tillbaka till dagis men imorgon borde båda kunna gå så länge febern inte kommer tillbaka! Jaja... 1,5 vecka tills vi har semester! Ska bli jätteskönt även om vi bara ska vara hemma! Barnen har ju så smått börjat tycka om att bada i havet så vi får väl åka till olika barnvänliga stränder med picknic, UV-tält och parasoll! ;)

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor