Goda nyheter från förskoleförvaltningen!

Äntligen lite goda nyheter från förskoleförvaltningen här i Malmö!
 
Snacka om att jag blev förvånad när de redan idag ringde och erbjöd oss plats för båda barnen på den förskola vi önskat - enda haken var att datumet blev framflyttat två veckor! Vilket såklart var helt okej med tanke på vad som kunde blivit alternativet! Oj så glad jag blev!
 
Antingen hade vi helt enkelt "rätt" behovsdatum eller också var det bara en himlans massa tur! Men det är jätteskönt att vi fick plats på den förskola vi ville så att vi slapp pula med byte och annat tjafs med kommunen! Supernajs! Tänk att det löste sig till slut! Lite som när vi sålde lägenheten och behövde ett hus typ igår! Det löste också sig!
 
Vi har haft det lite jobbigt här hemma denna veckan så det var skönt med lite goda nyheter! Båda töserna är förkylda igen och denna gång har det varit väldigt mycket gnäll på nätterna vilket lett till att vi sovit i varsitt rum med varsin bebis igen! Stella har vaknat mitt i natten och sen vridit och vänt på sig i ett par timmar innan hon äntligt kommit till ro igen och somnat om! Klara har vaknat och gallskrikit i ett par minuter, somnat om och sen efter en halvtimma typ så var det samma procedur igen! Så man kan säga att vi gått på knäna!
 
Nu börjar jag även fundera på ifall Stella ärvt sin pappas klumpighet! I förra veckan skallade om vårt sängbord och fick ett märke tvärs över näsan! Nu när det märket försvunnit så trillade hon på stentrappan utanför dörren igår och skrapade sig på hakan! Det kunde ju såklart gått mycket värre så vi är glada för att det bara blev ett litet skrapsår!

Comments

  1. Så himla roligt för er, grattis! Hoppas inskolningen går fint med :-)

    ReplyDelete
  2. Tack! Ja det känns så himla bra! :D
    Inskolningen ska nog gå bara fint - barnen är ju inte direkt blyga och speciellt inte för kvinnor! Mörka mansröster kan de vara lite avvaktande med men det brukar också gå bra! Dessutom älskar de ju barn! ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Trasigt insulin!?

Glögg utan tillsatt socker